26. 01. 2020

Insider

Arhivi

Podpri

Z vašo donacijo boste podprli delovanje pevskega zbora Kombinat in organizacijo raznih kulturno umetniških projektov, ki jih izvajamo v okviru zavoda. Posameznice in posamezniki znotraj zavoda izražamo svoje interese, ki so povezani s socialno pravičnostjo in posebno skrbjo za depriviligirane družbene skupine.

Podpri delovanje z zbora z manjšo donacijo preko PayPala:

Nameni del dohodnine Kombinatu

Zavod Novi Kombinat, v okviru katerega deluje ženski pevski zbor Kombinat, je na seznamu opravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2012. Zavezance za dohodnino, ki se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane.

Share

Odzivi bralcev

8 Odzivov na “Podpri”

 1. Mitran says:

  In zakaj ne bi smele biti samo kombinatke ?

  Ime ki se je prijelo, godi ušesu in duši.

  Sej ko govorimo o partizanih mislimo tudi na vse vrle partizanke.

  Tukaj je pa obratno.

  lp Miran

  • Tea says:

   Živjo Miran,

   to, da nas kličete Kombinatke, nam je všeč, vendar ne moremo dovoliti, da nas tako nazivajo v medijih.

   Pozdrav,
   Tea za Kombinat

 2. Nataša Nosan says:

  Razočarana in zgrožena sem ob novici, da ste iz rok skorumpiranega ljubljanskega župana Jankoviča sprejele plaketo in se z njim slikale. To se mi ne zdi nič drugače, kot če bi jo prejele iz rok Kanglerja ali JJ, proti katerim smo še skupaj protestirali. Da ste se zares udeležile zadnje vstaje, bi pravzaprav težko rekli. Na naslednji/h vas verjetno ne gre več pričakovati. Z MOLom je očitno pač fino biti v dobrih odnosih in imeti od tega koristi. Vesela bi bila vašega pojasnila, Nataša

  • Tea says:

   Plaketa mesta Ljubljane je častna nagrada, ki se podeljuje od leta 1997. Predlagajo jo prebivalci mesta Ljubljane. O njej ne odloča vsakokratni župan, ampak ustrezna komisija, sestavljena iz strokovnjakov. Enako je z Župančičevo nagrado, ki je najvišja nagrada mesta Ljubljane. Za vsa dodatna pojasnila se prosim obrnite na MOL.

   K soncu, svobodi
   Kombinat

 3. Grega Kavtičnik says:

  Citiram: “Plaketa mesta Ljubljane je častna nagrada, ki se podeljuje od leta 1997. Predlagajo jo prebivalci mesta Ljubljane. O njej ne odloča vsakokratni župan, ampak ustrezna komisija, sestavljena iz strokovnjakov.”

  Tole je pa grda laž. Na strani MOL piše: “Skladno z odlokom o podelitvi priznanj odločata Mestni svet Mestne občine Ljubljana in župan.”

  http://www.ljubljana.si/si/ljubljana/priznanja-mol/

  V omenjenem odloku v 2. členu piše: O podelitvi priznanj MOL odločata Mestni svet MOL (v nadaljevanju mestni svet) in župan.

  http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlurid=20085046

  Torej sta vam plaketo podelila župan in mestni svet, v katerm ima njegova privatna stranka PS absolutno večino, o tem nismo odločali prebivalci Ljubljane, kot ste se nesramno zlagali.

 4. Janez Simšič says:

  Čestitke ŽPZ Kombinat! Le tako naprej.
  Ne ozirajte se na neprivoščlive in zavistne komentarje.

 5. david carr says:

  How do I buy a t-shirt? Maybe I am missing something but I have money to spend! I also like the music.

Komentarji