Ženski pevski zbor Kombinat se je ustanovil na dan upora, 27. aprila 2008, ko se nas je skupina deklet zbrala na ustanovni skupščini v ljubljanskem Rogu in sklenila, da bomo prepevale pesmi upora z vsega sveta. Ideja o takšni pevski skupini se je rodila mesec dni prej, na dekliščini ene od naših članic.

Pred občinstvom je ŽPZ Kombinat prvič zapel 23. maja 2008 v Menzi pri koritu na Metelkovi, v sklopu proslave ob dnevu mladosti.

Novice

Nastop na spominski slovesnosti v Gabrovici

Nastop na spominski slovesnosti v Gabrovici

Združenje protifašistov, borcev za vrednote NOB in veteranov Koper ter Mestna občina Koper vabita v Gabrovico na spominsko slovesnost ob 80. obletnici požiga vasi in poboja devetih prebivalcev v soboto, 25. 5. 2024, ob 18. uri pred vaškim domom. Slavnostna govornica...

Preberi več
Koncert ŽPZ Kombinat v Kamniku – PESMI UPORA

Koncert ŽPZ Kombinat v Kamniku – PESMI UPORA

Na povabilo Združenja za vrednote NOB Kamnik bomo v soboto, 13. aprila 2024 ob 18. uri imele koncert "Pesmi upora" v Domu kulture Kamnik. Lepo vabljeni! Mir v svetu ni samoumeven,zato je potrebno na pravice, ki so bilepridobljene in izborjene,vedno znova paziti inse...

Preberi več
Komemorativna slovesnost v spomin na žrtve v Lazcu

Komemorativna slovesnost v spomin na žrtve v Lazcu

Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 16. marca 2024, ob 11. uri pri spomeniku v Lazcu pri Temnici. Slavnostna govornica in govornik bosta dr. Ljubica Jelušič in Alberto Mauchuga (ANPI). V kulturnem programu poleg nas sodelujejo tudi otroci iz podružnične osnove šole iz Kostanjevice na Krasu.

Preberi več
Nastop v Celovcu

Nastop v Celovcu

Na povabilo Zveze koroških partizanov in prijateljev protifašističnega odpora se bomo v soboto, 25. novembra 2023, ob 14. uri udeležile Slavnostne prireditve ob 75. obletnici ZKP v Celovcu. Slovesnost se bo odvila v iKult. Interkulturni prireditveni center Celovec....

Preberi več
ŽPZ Kombinat prvič v Žireh

ŽPZ Kombinat prvič v Žireh

Občina Žiri in Krajevna organizacija ZB NOB Žiri vabita na obeležitev dneva spomina ob 80-letnici umika okupatorja iz Žirov. Na občinski proslavi ob 80-letnici umika okupatorja iz Žirov in ustanovitve prvega narodnoosvobodilnega odbora na Gorenjskem, ki bo v soboto,...

Preberi več

Kontakt

 

Pozdravljeni vsi, ki nas želite povabiti na nastop!

Zelo smo vesele, da želite z našo pomočjo deliti pesmi upora vašemu občinstvu. Vseeno pa vas lepo prosimo, da upoštevate naslednje:

  • Ker se vsak teden v našem poštnem predalu znajde veliko ponudb, vsako od njih pa najprej pretehta programski odbor ŽPZ Kombinat, vas prosimo, da nam date nekaj dni časa za odziv. Odpisale bomo vsem, prosimo vas le za malce potrpljenja.
  • Po več kot sedmih letih delovanja in nastopanja in različnih izkušnjah, ki smo jih v tem času pridobile, smo se odločile, da ne nastopamo za politične stranke, na porokah, pogrebih ali na zasebnih zabavah. Prav tako ne sodelujemo z glasbenimi agencijami.
  • Prosimo, upoštevajte to, preden nam pišete.
    Ponudbe sprejemamo zgolj na elektronski naslov: info@kombinatke.si oziroma na spodnjem obrazcu.

Programski odbor ŽPZ Kombinat

Če vas zanima karkoli o ŽPZ Kombinat, o zavodu Novi Kombinat ali pa samo poslati pozdrave – pišite nam (s pomočjo spodnjega obrazca)!

9 + 15 =

Share This