26. 01. 2020

Insider

Arhivi

Press material

Opozorilo: objava fotografij je dovoljena samo z navedbo avtorja fotografije!

>

Prošnja medijem Medije naprošamo, da nas v svojih prispevkih omenjajo kot Ženski pevski zbor Kombinat ali na kratko ŽPZ Kombinat.
V naših vrstah so poleg pevk tudi glasbeniki, ki jih z nazivom Kombinatke izključujete. Tega ne želimo.
Hvala.
Če nam želite kar koli sporočiti, želite akreditacije ali se dogovoriti za intervju, nam pišite na e-mail naslov: kombinat.info@gmail.com.
Fotografije Pri objavi fotografij obvezno navedite avtorja oz. avtorico fotografij.
Avtorica: ROMANA NOVAK
Avtorica:
LORNA LOVREČIČ
Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Foto: Lorna Lovrečič

Najava našega nastopa Za najavo koncertov, prosimo uporabite naš uradni logotip v črni, beli ali rdeči barvi, najavite pa nas kot Ženski pevski zbor Kombinat ali ŽPZ Kombinat, saj so del zbora tudi naši fantje muzikantje. Hvala.
Ob dnevu žena

16/03/2013, ŽPZ Kombinat

23/03/2013, Slovenska Bistrica

Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Branko Smerdelj (mandolina), Robert Slanič (kitara), Boštjan Benčič (kontrabas), Jari Jarc (harmonika)

LJ 8.marec Ob dnevu žena ŽPZ Kombinat pripravlja samostojni koncert v DPD Svoboda v Slovenski Bistrici. Vabljeni naslednjo soboto, 23. marca. Kombinat smo mi vsi!

foto: Sunčan Stone

Benefit za palestinske otroke

27/02/2013, ŽPZ Kombinat

15/03/2013, Menza pri koritu

Dirigentki: Mateja Mavri in Urša Vavpotič Glasbeniki: Robert Slanič in Katja Jeraj (kitara), Boštjan Benčič (kontrabas), Jari Jarc (harmonika)

ŽPZ Kombinat vas vabi na javno vajo 15. marca 2013 v Menzo pri koritu. Skupaj bomo prepevali pesmi upora vsega sveta. Nastop je dobrodelen, zbiramo sredstva za majhno otroško igrišče v centru za ženske begunskega taborišča Balata v Nablusu na Zahodnem bregu v Palestini.

Pobudnik je združenje Salaam Otroci oljk iz Trsta, predstavniki katerega bodo prav tako z nami.

Pred koncertom bo o Gazi, kjer se dogaja največji zločin proti človeštvu, spregovoril Erik Valenčič. Videli bomo lahko fotografije nagrajene z nagrado Slovenia Press Photo Award Matica Zormana, ki se v Gazo stalno vrača.

Pridite v petek 15. marca 2013 ob 20.00 uri v Menzo pri Koritu/Metelkova Mesto.

Vstopnina je 3 EUR.

Fotogalerija društva Salaam-otroci oljk iz Trsta, ki na svoji strani piše: The construction of the playground for the children of Balata refugee camp is getting closer. Thanks to the concert organized by the friends of the choir Slovenian Kombinat, we added another 620 Euro for our latest initiative. Click on the project for the results of the fundraiser.

Repertoar: Po želji udeležencev. Zbirale smo želje kombinatnih otrok in udeležencev ter nabrale naslednje: Bella Ciao, Pesem upora, Katjuša (solo: Vida), A las barricadas, Juti gremo v napad+Nabrusimo kose, Power to the People, Noi vogliamo l’uguaglianza (solo: Tiva Vlaj in Sabina Černila), Soup song, Grandola, Bandiera rossa, Dime donde vas morena (solo: Urša Vavpotič)+Na oknu glej obrazek bled, Sestre le k soncu, svobodi, Bilečanka, Hej brigade, Če zapojemo veselo, Vstajenje Primorske, Internacionala.
Koncert ob predstavitvi CD-ja

13.01.2013, ŽPZ Kombinat

08/02/2013 ob 20h

Dvorana Grand hotela Union

(dodano kasneje) Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Branko Smerdelj (mandolina), Robert Slanič (kitara), Boštjan Benčič (kontrabas), Jari Jarc (harmonika), Blaž Grm (bobni) Solo: Ksenija Jus, Andrej Rozman-Roza, Jani Kovačič z Kar češ brass band Na odru so se nam pridružili: Drago Ivanuša, Neža Maurer, Pia Cah

Naš diskografski prvenec bomo predstavile prav na slovenski kulturni praznik. Na koncertu bomo nastopile pod vodstvom Mateje Mavri in z glasbeno zasedbo: Branko Smerdelj (mandolina), Robert Slanič (kitara), Boštjan Benčič (kontrabas) in Jari Jarc (harmonika). Ker smo zelo živ in iskriv organizem, koncert zagotovo ne bo minil brez presenečenj.

Cena vstopnice je 12 evrov (predprodaja) in 15 evrov (na dan koncerta), kupiti pa jih je mogoče na prodajnih mestih Eventima.

Spoštovane novinarke in novinarji.
Vsi, ki bi želeli novinarsko akreditacijo za koncert ŽPZ Kombinat, ki bo 8. februarja ob 20.00 v Unionski dvorani v Ljubljani, pišite do 1.2.2013 na e-naslov (kliknite nanj).
Repertoar: Lipa zelenela je (posnetek s CD-ja APZ Tone Tomšič), Če zapojemo veselo, Noi vogliamo l’uguaglianza, Grandola, vila morena, Das einheitsfrontlied, No pasaran, Soup song, Andrej Rozman-Roza: Hlapec Jernej, Bandiera rossa, Jutri gremo v napad & Nabrusimo kose, Jani Kovačič in Brass band, Sestre, le k soncu, svobodi, Neža Maurer: govor, Ženska himna, Katjuša, Power to the people, Bella Caio, Bilečanka, El Pueblo unido (jamas sera vencido), Ksenija Jus: Vojne je konec, Pesem upora, bis: Puntarska, Dime, donde vas morena & Na oknu, Vstajenje Primorske, Internacionala
Tiskovna konferenca ob izdaji prve zgoščenke

02/01/2013, ŽPZ Kombinat

04/01/2013 ob 18:00

Kombinatni prostori, Kolodvorska 6, Ljubljana

Pesem upora za pokušino

Priponka s slikami in posnetkom Pesmi upora

Povabilo na tiskovno konferenco (.doc)

Pozdravljeni,

članice Ženskega pevskega zbora Kombinat bomo vesele, če se nam boste pridružili ob začetku prvih vaj v prihajajočem letu. Pričakujemo vas v petek, 4. januarja 2013 ob 18. uri na Kolodvorski 6 v Ljubljani, kjer sicer že skoraj leto dni domuje naš pevski zbor, kajti …naposled je tu! Naša prva zgoščenka z naslovom Kombinat, ki prinaša 20 pesmi!

Posnele smo jo 1. in 2. decembra letos v veliki dvorani Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani, pod budnimi ušesi tonskega mojstra Nevena Smolčiča. Na snemanju nas je podprla – kar je na plošči tudi slišati – močna in udarna instrumentalna zasedba: mandolinist Branko Smerdelj, kitarist Robert Slanič, harmonikar Miran Pečenik in basist Boštjan Benčič, ki so pravzaprav že stalna kombi-glasbena posadka, ob njih pa še kombinatki Katja Jeraj, ki je tokrat poprijela za akustično kitaro in Tjaša Jakop, ki je zaigrala na violino. Da je na naših posnetkih slišati tudi bobne, je zasluga Blaža Grma, s katerim smo tokrat sodelovale prvič. Glasove in instrumente pa je v celoto zlila naša dirigentka Mateja Mavri.

Vizualna podoba plošče je delo Zvonke T. Simčič, za mastering sta poskrbela Neven Smolčič & Fabrika 13, izdale pa smo jo v samozaložbi – pod okriljem zavoda Novi Kombinat – zavoda za ohranitev in oživitev vrednot upora.

Veselimo se januarskega srečanja z vami, za pokušino pa vam v priponki pošiljamo Pesem upora. Skladba, za katero je besedilo napisala Ksenija Jus, melodijo pa Drago Ivanuša, namreč z razlogom odpira duri v prvo zgoščeno kombinatno glasbeno potepanje.

Želimo vam prijetno novo leto pa naj bo srčno in srečno,

Kombinatke

p.s. – Če boste objavili katero od pripetih fotografij, vas prosimo, da navedete avtorja: Bobo. Hvala : )

Več fotografij s tiskovne konference na povezavi.

Pesmi na albumu Kombinat: Pesem upora, Če zapojemo veselo, Jutri gremo v napad, Nabrusimo kose, Soup song, Veseli veter, Ženska himna, Noi vogliamo l’uguaglianza, Bandiera rossa, Bella ciao, Katjuša, Das Einheitsfrontlied, El Pueblo Unido, No pasaran, Grandola vila morena, Internacionala, Bilečanka, Power to the people, Smrt v brdih, Hej brigade, Ženska himna, Sestre le k soncu, svobodi
Nastop na koncertih ob 40-letnici Tržaškega partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič

02/10/2012, ŽPZ Kombinat

28/10/2012 otvoritveni koncert v Trstu

11/11/2012 drugi koncert v Ljubljani

25/11/2012 četrti koncert v Zgoniku, Italija

Link do objave na strani od Pinkotov.

Koncerti se pričnejo ob 18h, v približno treh urah pričakujte mnogo zanimivih gostov, ki bodo za to priložnost pripravili posebne izvedbe pesmi.

Karte za vse tri koncerte so razprodane.

Repertoar: Puntarska z Iztokom Mlakarjem, Dime donde vas morena z Gojcem, Abraham Lincoln Brigade z Mefom, To ni političen song s Kreslinom, Bilečanka z Dirty fingers in Pikoti, sodelujemo: Na juriš, Ob tabornem ognju, Naša vojska, Sivi sokole, Internacionala prvotna varianta, ki jo pojejo TPPZ Pinko Tomažič
Otvoritev kombinatne sezone s Španskimi borci

15/09/2012, ŽPZ Kombinat

Otvoritev sezone v Španskih borcih

15. septembra vstopamo v novo sezono v odlični družbi Fake Orchestra, EnKnapGroup, Zlatkom, zasedbo HEX, mednarodnima plesnima uspešnicama Basse Danse in Por sal y samba ter fotografskim pregledom predstav Iztoka Kovača in skupine En-Knap. Koncert bo malce bolj kratkometražen, ker nismo edine nastopajoče, gre za otvoritev nove sezono Centra kulture Španski borci, ki je nismo zamudile še nobeno leto, saj so nam prav oni na začetku pomagali s prostori za vaje. Prav tako podpiramo priložnosti kot je ta, da se soseska poveže in podruži, da ne omenjamo da mineva 65. let od priključitve Primorske matični domovini in primorskega praznika.

Moste bo ob 17. uri prebudila godba Pihalnega orkestra Bežigrad! Ker bomo skupaj neumorni do poznega večera, vam bodo organizatorji v okrepčilo postregli z brezplačnim domačim golažem!

Pridružite se nam 15. septembra pred Španskimi borci – vstopnine ni!

Organizator in lokacija: Center kulture Španski borci

Link do posnetka in fotografij z otvoritve sezone.

Repertoar: Katjuša, Če zapojemo veselo, Bandiera rossa, Soup Song, Jutri gremo v napad & Nabrusimo kose, Noi vogliamo l’ ugualianza, Pesem upora, Power to the People, bis: Vstajenje Primorske, Hej brigade
Podpora Metelkovi

03/09/2012, ŽPZ Kombinat

Pismo podpore

Metelkova te dni praznuje 19. obletnico, ki je verjetno najbolj grenka doslej. Zakaj? Zdi se nam, da je v tem času, ko se tam dnevno vršijo inšpekcije, ko vladajoča oblast napada Metelkovo, potrebno, da se zavedamo kaj imamo in da branimo, to kar imamo. Najmanj kar lahko storimo za Metelkovo in s tem tudi za nas, ki tam radi smo, je to, da širimo njihovo sporočilo. Zato širimo njihovo izjavo za javnost ob 19. obletnici AKC MM in jim javno izražamo našo podporo.
AVDICIJA: Iščemo novo harmoniko

12/08/2012, ŽPZ Kombinat

ŽPZ Kombinat išče harmonikaša/ico, ki bi z nami bodril in razveseljeval slovensko ljudstvo.

Prijave in morebitna vprašanja sprejemamo na e-naslov: kombinat.info@gmail.com O pogojih sodelovanja in avdiciji boste pravočasno obveščeni.
Koncert v Trbovljah

14/04/2012, ŽPZ Kombinat

Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki:  Robert Slanič (kitara), Miran Pečenik (harmonika), Boštjan Benčič (kontrabas) Solo: Ksenija Jus
foto: Delavski dom Trbovlje Kombinatke se že zelo veselimo svojega prvega nastopa v Trbovljah in si ne predstavljamo kje drugje bi lahko bolje zadonela Radnička himna. V Delavskem domu Trbovlje bomo zapele 14. aprila ob 19:30. Vstopnica po 12 € v predprodaji je dostopna na blagajni DDT vsak dan od 16:10 do 20:00 in preko Eventima po 13 €.

Organizator in lokacija: Delavski dom Trbovlje

Cena vstopnice: 12€, 13€ (Eventim), 15€ (na dan koncerta), za skupine (več kot 10 oseb) 10€

Repertoar: Radnička himna, Če zapojemo veselo, Katjuša, Noi vogliamo l’uguaglianza, Die Einheitsfrontlied, Soup song, Grandola vila morena, A las barricadas, Veseli veter, Pesem upora, Bilečanka, Bella ciao, Jutri gremo v napad in Nabrusimo kose, Power to the people, Bandiera rossa, Internacionala, Hej brigade, Dime donde vas morena in Na oknu glej obrazek bled
Koncert v Murski Soboti v okviru EPK MB

24/03/2012, ŽPZ Kombinat

Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki:  Robert Slanič (kitara), Miran Pečenik (harmonika), Boštjan Benčič (kontrabas) Solo: Ksenija Jus
Drugi koncert v tej sezoni pripravljamo v sodelovanju z EPK Maribor, bo 24/03/2012, v Murski Soboti v novi dvorani gledališča Park. Cena karte v predprodaji: 10€ in na dan koncerta 15€.
Repertoar: Bella ciao, Radnička himna, A las barricadas, Če zapojemo veselo, Katjuša, Grandola, vila morena, Puntarska, Noi vogliamo l’uguaglianza, Soup Song, Ksenijin solo, Sestre, Jutri gremo v napad in Nabrusimo kose, Ženska himna, No passaran, Bilečanka, El pueblo unido, Bread and roses, Pesem upora, Power to the people
Samostojni koncert v Tolminu 18/03/2012, ŽPZ Kombinat Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki:  Robert Slanič (kitara), Miran Pečenik (harmonika), Boštjan Benčič (kontrabas) Solo: Ksenija Jus
Prvi koncert po krajšem ustvarjalnem premoru bo v Tolminu, prizorišču tolminskega punta. Arzenal je bogatejši za nekaj pesmi.

Lokacija: Kinogledališče Tolmin

Cena vstopnice: 12 €

Priložnost bomo imele počastiti rojstni dan znamenitega Primorca Srečka Kosovela.

Repertoar: Puntarska, A las Barricadas, Noi vogliamo l’ ugualianza, Veseli veter, Die Einheitsfrontlied, Soup Song, Katjuša, Grandola, vila morena, Ksenija Jus solo, Bread and Rosses, Bilečanka, Bella Ciao, Če zapojemo veselo, El Pueblo Unido, Jutri gremo v napad in Nabrusimo kose, Power to the People, Pesem upora, Vstajenje Primorske
Zlata žlica na obisku 16/12/2011, ŽPZ Kombinat In kam naj bi šla Zlata žlica na obisk? Zdelo se nam je prav, da jo proti koncu decembra odpeljemo tja, kjer je že mesec dni upor najbolj doma. Žlica s koncertom in našimi kulinaričnimi dobrotami bo pristala pred poslopjem BOJ ZA.
Skupaj s protestniki pred Borzo smo določili da bo datum naše decembrske BOJ ZA žlice v petek, 16. decembra – nastopile bomo po skupščini, to je okrog 19. ure.
Praznik partizanske pesmi 19/11/2011, Festivalna dvorana, Pionirski dom v Ljubljani Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Robert Slanič (kitara), Miran Pečenik (harmonika), Boštjan Benčič (kontrabas)
Link do objave dogodka
Repertoar: Sestre le k soncu, svobodi, Bella ciao, Jutri gremo v napad+Nabrusimo kose
Osrednja proslava ob dnevu vrnitve Primorske k matični domovini bo prihodnjo soboto, v Renčah. 24/09/2011, ŽPZ Kombinat Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Silvan Kralj (orglice, kontrabas), Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara)

Link do posnetka proslave

Dnevnik, Primorske novice o proslavi.

Repertoar: Jutri gremo v napad in Nabrusimo kose, Bella ciao, Če zapojemo veselo, No passaran, Bilečanka, El Pueblo, Katjuša, Hej brigade, Vstajenje Primorske
Večdnevno upevanje na Kovku 17/09/2011-18/09/2011, ŽPZ Kombinat Poletni pavzi, sledi intenzivno upevanje zbora, pridružilo se nam je tudi nekaj novih članic. Kočo nam bodo odstopili taborniki iz Ajdovščine, rod Mladi bori. Na repertoar smo uvrstile dve novi pesmi: Radnička himna in Počiva jezero v tihoti
fotoVida Link do objave
Pismo podpore novinarkam in novinarjem Dela Revij 08/08/2011, ŽPZ Kombinat
Dokument v .pdf
Nastop na otvoritvi Letnega kina Arigoni, pospremile smo dokumentarec Pesem upora 02/07/2011, Letni kino Arigoni, Izola Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina), Silvan Kralj (kontrabas, orglice), Tjaša Jakop (violina) Solo: Ksenija Jus, presenečenje: Drago Mislej-Mef
letni kino arigoni Objave: odeon.si, Izola.info, primorske.si Več fotografij: sledi
Repertoar: Pesem upora, Bella ciao (zadnja kitica mondinske, potem prehod in antifašistična), Puntarska, Grandola, vila morena, Katjuša, Das einheitsfrontlied, Bilečanka, Mef (Svoboda), The Abraham Lincon Brigade, Bandiera rossa, Jutri gremo v napad & Nabrusimo kose, Dime, donde vas morena (Na oknu), Ksenija (Čisto pravi, čisto plavi), Če zapojemo veselo, Ženska himna, A las barricadas, Vstajenje primorske, bis: El pueblo unido, Hej brigade, Internacionala
Nastop v Celju 25/06/2011, Poletni atrij celjskega Mladinskega centra, Celje Dirigentka: Pia Cah, Glasbeniki: Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina), Silvan Kralj (kontrabas, orglice), solo: Ksenija Jus
mc celje Objave: mc-celje.si
Repertoar: Puntarska, A las barricadas, Bandiera rossa, Če zapojemo veselo, Katjuša, Sestre, le k soncu, svobodi, Ksenijin blok solo, Pesem upora (Ksenija), No pasaran, Bilečanka, Grandola, vila, morena, Jutri gremo v napad & Nabrusimo kose, Bella ciao (zadnja kitica mondinske s prehodom v antifašistično), El pueblo unido (jamas sera vencido v podporo makedonskih protestov), bis: Hej brigade, Dime, donde vas, morena (Na oknu), Internacionala, bisII: Vstajenje primorske
Janina prireditev: Znanstvenica leta 2011 14/06/2011, Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina)
Objave:jana.si
Repertoar: Sestre, le k soncu, svobodi, Bread and roses, Ženska himna, No pasaran
Festival samoorganiziranih zborov v Beogradu: Svi u glas! 27-29/05/2011 Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina) Udeleženi zbori: Horkestar, LeZbor, Le wHORe, Raspeani Skopjani, Prrrroba, Phil Minton’s Feral Choir
Organizator zbor Horkestar: http://www.horkestar.org/svi-u-glas.php Video napovednik: http://www.youtube.com/watch?v=sVGZsPriojw Foto: Maksimiljana Ipavec Več fotografij
Prvomajsko kresovanje, 30/04/2011, mestno obzidje, Ajdovščina Dirigentka: Mateja Mavri Glasbenik: Aljaž (didgeridoo), Miran Pečenik (harmonika)
foto: Anže Toporiš Več fotografij
Repertoar:
Proslava v spomin na nanoško bitko, 30/04/2011, Nanos Zastavonoše, Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Miran Pečenik (harmonika), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina), tamburaški orkester
foto: Srdjan Živulovič/fotoBobo Več fotografij
Repertoar: Jutri gremo v napad+Nabrusimo kose, Bella ciao, Katjuša, Pesem upora, Vstala Primorska
Državna proslava ob Dnevu upora proti okupatorju in ob 70 letnici OF, 26/04/2011, Cankarjev dom, Gallusova dvorana Režiser: Dušan Jovanović Avtor glasbe: Drago Ivanuša Dirigentka: Mateja Mavri Glasbeniki: Boštjan Gombač (klarinet), Silvan Kralj (kontrabas), Enos Kugler (bobni), Igor Matkovič (trobenta), Matija Mlakar (pozavna), Miran Pečenik (harmonika), Klemen Repe (pozavna), Robert Slanič (kitara), Branko Smerdelj (mandolina), Ana Šimenc (saksofon) Recitacije: Saša Tabaković, Jure Henigman Solo himna: Brina Vogelnik
foto: Srdjan Živulovič/fotoBobo Več fotografij

Link do posnetka proslave TVSlovenija

Repertoar: Bella ciao, Jutri gremo v napad+Nabrusimo kose, No passaran!, Das Einheitsfrontlied, El Pueblo Unido, Pesem upora
Samostojni koncert v Murski Soboti – Z rdečo kredo, 03/04/2011, Nova dvorana, Murska Sobota Dirigentka: Mateja Mavri Posebni gostje: Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič Glasbeniki: Branko Smerdelj (mandolina), Robert Slanič (kitara), Miran Pečenik (harmonika), Silvan Kralj, (kontrabas) in glasbena sekcija TPPZ
foto: Srdjan Živulovič/fotoBobo Več fotografij
SNEMANJE CDja  STUDIU HENDRIX 9.5.2010 foto: Karmen Mlinar
MENZA PRI KORITU, 27.4.2010 foto: Goran Antley
MONDINE – Koncert ob dnevu žena 7.3.2010 foto: Goran Antley
foto: Tone Štamcar
foto: Tone Štamcar
foto: Andraž Gombac/Primorske novice
LJUBLJANA – GVERILSKI NASTOP 9.5.2009 foto: Andraž Gombac/Primorske novice
kombinat 1 ŽPZ Kombinat, Medana, 28.8.2008 Foto: Goran Antley
kombinat 7 ŽPZ Kombinat, Medana 28.8.2008 Foto: Goran Antley
Letak 1. nastopa Letak, 23.5.2008, Menza pri koritu / Metelkova mesto, Ljubljana
Letak 2. nastopa Letak, 8.8.2008, Koperground, Koper
Letak 3. nastopa Letak, 28.8.2008, Medana
Letak 4. nastopa Letak, 19.9.2008, Rog, Ljubljana
Letak 5. nastopa Letak, 24.10.2008, El Che, Koper
Letak 6. nastopa Letak, 29.22.2008, Pri Rdeči Ostrigi, Škofja Loka
Letak 7. nastopa Letak prednovoletnega druženja, 6.12.2008, Rog, Ljubljana
Letak_Pivka Letak za dobrodelni koncert ob prvi obletnici, 27.4.2008, Pivka
Letak_25_ nastopa Letak, 11.10.2009, Dobrnič
Kombinat_Logo2 Kombinat, logo, črno na rdeče
Logo2 Kombinat, logo, rdeče na belo
srp in kladivo Kombinat, logo, rdeče na črno

Naše pesmi v mp3 formatu

Internacionala, s CD-ja Kombinat
Dime donde vas, morena, Unplugged
Bella Ciao
Sestre, le k soncu svobodi
Power to the People

Pesmi lahko shranite s klikom na desni gumb.

Share

Odzivi bralcev

3 Odzivov na “Press material”

 1. Tea says:

  Pozdrav v Celovec,

  decembra smo izdale CD. Če bi ga radi naročili, nam pišite na cd.kombinat@gmail.com in se dogovorite s puncami, da vam ga pošljejo.

  K soncu, svobodi!
  Tea za Kombinat

 2. Sergij Dilizza says:

  Zdravo dekleta in fantje!
  Imam 75 let, sem iz Trsta in pripadam partizanski družini. Danes sem vas poslušal v Portorožu. Ste tako bojevito in vneto zapeli naše pesmi, da se mi je stisnilo srce. Mislil sem, da za partizanske pesmi so bolj primerni moški zbori, a ste dokazale, da ni res.
  Čestitam vam in želim vas čim prej zopet poslušati.
  Tovariški pozdrav! Sergij Dilizza
  dilsottobicchieri@gmail.it
  P.S.: Manjkal je le “Na juriš”

Komentarji