27. 01. 2020

Insider

Arhivi

Resolution Song – Pesem zaobljube #Resolution2020

Tako kot skupine z vsega sveta tudi mi pojemo Resolution Song – Pesem zaobljube. Skupaj pozivamo k takojšnjemu ukrepanju proti podnebni krizi.

Ponosne smo, da smo del tega projekta in tudi v Sloveniji imamo svoje okoljske probleme. Zato smo si za lokacijo, kjer smo pesem zapele, izbrale Salonit Anhovo. Prebivalci in prebivalke Anhovega, ki je eden najbolj ranljenih krajev Slovenije, zahtevajo zgolj spoštovanje pravice do zdravega življenjskega okolja iz 72. člena ustave. Nacionalna in lokalna politika jih ignorira, Salonit Anhovo pa še naprej sežiga odpadke, s katerimi poganja proizvodnjo cementa ter domačinom ob vsaki javni izpostavitvi problema preko odvetnikov grozi s pravnimi sredstvi.

Pridružite se nam in dajte zaobljubo za naš planet. Imenujemo Umanotero in GetCityKids Surfing s povabilom, da se pridruži #Resolution2020.

***

We’re singing the Resolution Song with communities around the world.

Together we’re calling for urgent action on the climate crisis. Stand with us and make a resolution for the planet.

We nominate  Umanotera and GetCityKids Surfing  to join the #Resolution2020.  

Resolution Song – Pesem zaobljube

Tako kot skupine z vsega sveta tudi mi pojemo 𝗥𝗲𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗼𝗻𝗴 – 𝗣𝗲𝘀𝗲𝗺 𝘇𝗮𝗼𝗯𝗹𝗷𝘂𝗯𝗲. 🌍Skupaj pozivamo k takojšnjemu ukrepanju proti podnebni krizi. Pridružite se nam in dajte zaobljubo za naš planet.✊Imenujemo @openoceanibiza in Umanotera s povabilom, da se pridruži #Resolution2020.***We’re singing the 𝗥𝗲𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗼𝗻𝗴 with communities around the world. 🌍Together we’re calling for urgent action on the climate crisis. Stand with us and make a resolution for the planet.✊We nominate @openoceanibiza in Umanotera to join the #Resolution2020.

Objavil/a Kombinat Ženski Pevski Zbor dne Petek, 20. december 2019
Share

Komentarji