14. 10. 2019

Insider

Arhivi

Hvala za nula pet!

Spoštovani!

Ob iztekajočem se letu vas želimo spomniti, da je Zavod Novi Kombinat, v okviru katerega deluje ženski pevski zbor Kombinat, na seznamu opravičencev do donacij iz dohodnine. Če se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, ali bi del dohodnine namenili še eni, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega zavoda.

Z vašo donacijo do 0,5% dohodnine boste podprli delovanje pevskega zbora Kombinat in organizacijo raznih kulturno umetniških projektov, ki jih izvajamo v okviru zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane. Posameznice in posamezniki znotraj zavoda izražamo svoje interese, ki so povezani s socialno pravičnostjo in posebno skrbjo za depriviligirane družbene skupine.

Prosimo vas, da z možnostjo doniranja seznanite tudi svoje družinske člane in članice, prijatelje in prijateljice, sodelavce in sodelavke oziroma vse, ki spremljajo, spoštujejo in podpirajo naše delo.

Sporočite, komu boste namenili 0,5 dohodnine na naslednje načine:
1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki (vnesete našo davčko številko 64351530).
2. Natisnite obrazec, v katerem so že vpisani naši podatki, ga do konca izpolnite, nato odnesete ali pošljete na davčni urad.
3. (najlažja) Izpolnite spodnji obrazec, ga natisnite (list samo še prepognete in dobite kuverto) in sporočite na davčni urad.

Enako morate storiti vsi, ki ste upravičenca do donacij že določili v preteklih letih, pa ga želite sedaj spremeniti. To je možno storiti do konca decembra.

Naši podatki:

ZAVOD NOVI KOMBINAT
KOLODVORSKA 6
1000 LJUBLJANA
DŠ: 64351530

 

 

Za vašo donacijo se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

Vaše Kombinatke

Share

Komentarji