19. 09. 2019

Insider

Arhivi

Namenitev dela dohodnine

screenshot-2016-11-28-12-04-15Po spletnih družbenih omrežjih kroži novica, da kar 60% zavezank in zavezancev za dohodnino svojih 0,5% dohodnine ne podari nikomur. Vsako leto naj bi tako ostalo neizkoriščenih za skoraj 5 milijonov evrov. Svojih 0,5% lahko razdelite do 5 nevladnim organizacijam, ali pa jih v celoti podarite le eni. Več o tem, kako to lahko storite, je na tej povezavi – klik.

Hvaležne vam bomo, če se odločite tudi za nas. Zavod Novi Kombinat, v okviru katerega deluje Ženski pevski zbor Kombinat, je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2016. Z vašo donacijo boste podprli delovanje zbora in organizacijo raznih kulturno umetniških projektov, ki jih izvajamo v okviru zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane. Posameznice in posamezniki znotraj zavoda izražamo svoje interese, ki so povezani s socialno pravičnostjo in posebno skrbjo za depriviligirane družbene skupine. Z možnostjo doniranja lahko seznanite tudi svoje družinske člane in članice, prijateljice in prijatelje, sodelavce ter sodelavke oziroma vse, ki spremljajo, spoštujejo in podpirajo naše delo.

Namenitev 0,5 % dohodnine lahko sporočite na naslednje načine:
1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.
2. Natisnite izjavo s pomočjo spodnjega obrazca, nato ga odnesite ali pošljite na davčni urad.

Enako storite to tudi tisti, ki ste upravičenca do donacij že določili v preteklih letih, pa ga želite sedaj spremeniti oziroma dopolniti.

Naši podatki:
ZAVOD NOVI KOMBINAT
KOLODVORSKA 6
1000 LJUBLJANA
DŠ: 64351530

Za vašo donacijo se vam prisrčno zahvaljujemo! Hkrati bi se rade zahvalile tudi vsem, ki ste se za ta korak odločili že v preteklosti.

Vaše Kombinatke

Share

Komentarji